Bursa Lagu Gratis

Pusat Download Lagu & Video Mp3 Mp4 Terlengkap

  1. Home
  2. Download
  3. Dangdut Koplo - Sayang Waves - Via Vallen - OM. SERA Live Amin Jaya - Pangkalan Bun

Dangdut Koplo - Sayang Waves - Via Vallen - OM. SERA Live Amin Jaya - Pangkalan Bun

Dangdut Koplo - Sayang Waves - Via Vallen - OM. SERA Live Amin Jaya - Pangkalan Bun

Uploader: HEYUKO Video Production

Size: 7.35 MB

Duration: 05:21

Date: 2016-05-13T17:25:05Z

https://www.youtube.com/watch?v=YbNm1uYpFjQ
Dangdut Koplo - Sayang Waves - Via Vallen - OM. SERA Live Lapangan Padang Amin Jaya - Pangkalan Bun Kalteng

HEYUKO Production
Rajanya Shooting Video
PROFESSIONAL DIGITAL VIDEOGRAPHY & PHOTOGRAPHY
Alamat: Ds. Amin Jaya Kec. Pangkalan Banteng (Kalteng)
Tlp. 0822 49 111 554

Dangdut Koplo - Sayang Waves - Via Vallen - OM. SERA Live Lapangan Padang Amin Jaya

#Lirik_Lagu_Sayang

sayang
opo kowe krungu jerite ati ku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambut ku
rabakal luntur treno ku

wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku
sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu
duko pujane ati nanging koe ora ngerti
kowe wes tak wanti wanti
malah jebul sak iki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
kowe medot tresno ku demi wedoan liyo
yowes ora popo insyaallah aku isoh, lilo

meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
merana urip ku
aku welasno kangmas aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Reff :
sayang
opo kowe krungu, jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambut ku
ra bakal luntur tresno ku

hari demi hari uwes tak lewati
yen pancen dalane kudu kuat ati
ibarate sego uwes dadi bubur
nanging tresno iki ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liyane sing isoh dadi pengantimu
wes kanggo awak mu seng cocok neng ati ku
nganti rambutku putih ati mu ra bakal krungu

meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten merana urip ku
aku welasno kangmas aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu, jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambut ku
ra bakal luntur tresno ku

sayang opo krungu tangise atiku
mengharap koe bali nang jero ati iki
nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih
mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
aku marang sliramu jero ning ati
aku ra isoh ngapusi sak tenane neng ati
mung kango sliramu
cintamu tetap abadi
selamanya sampai akhir hayat ini

meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten merana urip ku
aku welasno kangmas aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambut ku
ra bakal luntur tresnoku

percoyo opo bebojomu
cintamu tetap abadi

Recent Search
    Situs Info
    Situs Pencarian memungkinkan pengguna untuk mengunduh lagu-lagu MP3 Dan Download Lagu Mp3 Yang Gratis Dan Lengkap, Unduh Lagu Gratis, Free Mp3 Downloads, Download Mp3, Download Music, Bursa Lagu,unduh download music mp3 android, download music mp3 android, download music mp3 android unduh gratis.
    Konten ini (lagu atau video) hanya untuk tujuan referensi dan Kami tidak mengklaim kepemilikan atas konten ini. Kami tidak mendukung atau mempromosikan pembajakan dengan cara apa pun.
    jika Anda menemukan konten ilegal silakan HUBUNGI KAMI kami akan menghapus sesegera mungkin.