Bursa Lagu Gratis

Pusat Download Lagu & Video Mp3 Mp4 Terlengkap

  1. Home
  2. Download
  3. Happy Asmara - Ati Sing Liyo

Happy Asmara - Ati Sing Liyo

Happy Asmara - Ati Sing Liyo

Uploader: Maska Music Records

Size: 8.9 MB

Duration: 06:29

Date: 2020-04-02T08:06:55Z

Title : Ati Sing Liyo
Voc : Happy Asmara
Songwritter : Maska
Music Arranger : Maska
Video : KRK Pro

----------------------------------------------------------------

Lyric Video : https://youtu.be/qm47vouJnXA

Available on :
YouTube Music : https://music.youtube.com/watch?v=1zWtxJinQ08
iTunes : https://music.apple.com/ca/album/ati-sing-liyo/1508092000?i=1508092007

----------------------------------------------------------------

Lyric :

Ati Sing Liyo

Pancen iki duduk dalane
Aku lan sliramu wes duduk jodone
Tak tompo kanti ikhlas atiku
We medot tresno mergo ati sing liyo

Kadung jeru nandes atiku
Tresno sing tak roso Karo sliramu
Padang langit iki Malih dadi mego mendung
Tangise ati ra biso ketulung

Ilang wes ilang kari kenangan
we medot tresnoku demi dek e sing mok sayang

Reff:

Mung siji penjaluk ku
We jo sampek lali
Karo aku sing tau bahagia ro dirimu
Kabeh perjuanganku ora mbok regani
tunggunen karmamu yang menanti saat nanti

netes iluh ning pipiku
sing deres mili iki
mergo atimu wes di gawe ayem karo wong liyo
sing tak karepake mugo kowe biso bahagia karo dek'e
----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------

Follow us :👇
Facebook : http://bit.ly/32qrbcV
Instagram : http://bit.ly/2xQzTTI
Twitter : maska_pro01

Email : [email protected]
Website : http://bit.ly/2SfBITq

Copyright © 2020. Maska Music Records

Maska Music Record's Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm

Recent Search
    Situs Info
    Situs Pencarian memungkinkan pengguna untuk mengunduh lagu-lagu MP3 Dan Download Lagu Mp3 Yang Gratis Dan Lengkap, Unduh Lagu Gratis, Free Mp3 Downloads, Download Mp3, Download Music, Bursa Lagu,unduh download music mp3 android, download music mp3 android, download music mp3 android unduh gratis.
    Konten ini (lagu atau video) hanya untuk tujuan referensi dan Kami tidak mengklaim kepemilikan atas konten ini. Kami tidak mendukung atau mempromosikan pembajakan dengan cara apa pun.
    jika Anda menemukan konten ilegal silakan HUBUNGI KAMI kami akan menghapus sesegera mungkin.