Bursa Lagu Gratis

Pusat Download Lagu & Video Mp3 Mp4 Terlengkap

  1. Home
  2. Download
  3. JAMAN EDAN - ZAMAN GILA - HIP HOP JAWA (Lirik + Sub Indo)

JAMAN EDAN - ZAMAN GILA - HIP HOP JAWA (Lirik + Sub Indo)

JAMAN EDAN - ZAMAN GILA - HIP HOP JAWA (Lirik + Sub Indo)

Uploader: Laris Project

Size: 4.37 MB

Duration: 03:11

Date: 2017-05-08T03:25:00Z

JAMAN EDAN HIP HOP JAWA
Wong pinter dadi edan
Wong goblog dadi gelandangan
Jare negara berjuang
Kok isih ana penjajahan
Wong pinter dadi edan
Wong goblog dadi gelandangan
Jare negara berjuang
Kok isih ana penjajahan
Wong Jawa mangan sega
Wong Landha mangan roti
Wis takdir urip rekasa
Ora perlu disambati
Sing sugih saya sugih
Sing kere saya kere
Sing jujur saya ajur
Sing bener dadi keblinger
Urip mung mampir ngombe
Ra sah kakehan lambe
Wong sugih saliren duit
Nganti ijo matane
Wong mati dadi lemah
Urip kakehen polah
Patung dha disembah
Marahih urip dha bubrah
Wong pinter dadi edan
Wong goblog dadi gelandangan
Jare negara berjuang
Kok isih ana penjajahan
Wong pinter dadi edan
Wong goblog dadi gelandangan
Jare negara berjuang
Kok isih ana penjajahan
Uripe rekasa amarga polahe dhewek
Sing dipikirke bandha malah sengsara uripe
Sing dha bengkong uwis dadi budayane penjajah
Pengin dadi wong sugih tur ora tau gelem obah
Dunyane saya lucu
Wong pinter dadi babu
Wong beja kalah karo wong edan
Wong waras dadi ngglandang
Duit dienggo gaman
Nggo nutupi kesalahan
Gali lobang tutup lobang
Wong alim dadi bajingan
Wong pinter dadi edan
Wong goblog dadi gelandangan
Jare negara berjuang
Kok isih ana penjajahan
Wong pinter dadi edan
Wong goblog dadi gelandangan
Jare negara berjuang
Kok isih ana penjajahan
Rejeki kari jodho wis diatur Sing Kuasa
Ra sah neka-neka ndak malah dadi memala
Mangsane mangsa rendeng kahanan dadi paceklik
Kabeh bisa diwolak-walik merga pikire licik
Uwit pari saya dhuwur saya ndengkluk
Wong dhuwur kok saya suwe malah dadi remuk
Modal duit haram apa maleh dha rumasa bangga
Prajurite nangis getih rajane malah ngoyak-oyak
Wong pinter dadi edan
Wong goblog dadi gelandangan
Jere negara berjuang
Kok isih ana penjajahan
Wong pinter dadi edan
Wong goblog dadi gelandangan
Jere negara berjuang
Kok isih ana penjajahan
Wong pinter dadi edan
Wong goblog dadi gelandangan
Jere negara berjuang
Kok isih ana penjajahan
Wong pinter dadi edan
Wong goblog dadi gelandangan
Jere negara berjuang
Kok isih ana penjajahan

Recent Search
    Situs Info
    Situs Pencarian memungkinkan pengguna untuk mengunduh lagu-lagu MP3 Dan Download Lagu Mp3 Yang Gratis Dan Lengkap, Unduh Lagu Gratis, Free Mp3 Downloads, Download Mp3, Download Music, Bursa Lagu,unduh download music mp3 android, download music mp3 android, download music mp3 android unduh gratis.
    Konten ini (lagu atau video) hanya untuk tujuan referensi dan Kami tidak mengklaim kepemilikan atas konten ini. Kami tidak mendukung atau mempromosikan pembajakan dengan cara apa pun.
    jika Anda menemukan konten ilegal silakan HUBUNGI KAMI kami akan menghapus sesegera mungkin.