Bursa Lagu Gratis

Pusat Download Lagu & Video Mp3 Mp4 Terlengkap

  1. Home
  2. Download
  3. NDX AKA - KONCO MUSIMAN LIRIK TERBARU 2020

NDX AKA - KONCO MUSIMAN LIRIK TERBARU 2020

NDX AKA - KONCO MUSIMAN LIRIK TERBARU 2020

Uploader: KAWULO AMBYAR

Size: 5.77 MB

Duration: 04:12

Date: 2020-04-25T16:04:59Z

Jangan lupa like komen dan subscribe ya teman teman

Judul:Konco musiman
Vocal:Ndx aka Feat Pjr micrhopone
Ciptaan:Yonandafrisnadamara ndx aka
Model:Dieka
Kameramen:zanetta
Cast:Erikz

Official Ndx aka Konco musiman:https://youtu.be/Bkgoqb7Hd5o

Lirik ndx aka konco musiman:

Pas jaman kowe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman kowe mulyo
Kowe malah lungo
Opo iki rasane
Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman

Susah seneng tak kancani
Tibo tangi tak tulungi
Mbiyen takone posisi
Saiki kowe ning ngendi
Dumeh sugih terus lungo
Lali karo konco konco
Aku ono pas rekoso
Kowe lungo pas wis mulyo
Rokok entek yo cupitan
Madang angkring yo kembulan
Pendak dino ngalor ngidul
Bingung golekke utangan
Saiki uripmu penak
Lali karo konco cerak
Lagi sugih anyaran
Polahmu uwis macak sengak

Ning ngarep macak apik
Ning mburi koyo kirek
Ra miker sedulure
Ra miker kekancane

Pas jaman kowe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman kowe mulyo
Kowe malah lungo
Opo iki rasane
Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman

Saiki kowe lungani
Rugi aku le nulungi
Rugi aku le ngancani
Balesanmu koyo tai
Ibarate kowe kere
Saiki wis munggah bale
Konco susah perjuangane
Saiki dilalekke
Kelingan ra pas atimu
Dilarani dadi cidro
Kowe sambat ro sopo
Nek udu karo konco konco
Wis pedhot tekan semene
Kekancane sedulure
Aku ora butuh konco
Model asu koyo kowe

Ning ngarep macak apik
Ning mburi koyo kirek
Ra miker sedulure
Ra miker kekancane

Pas jaman kowe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman kowe mulyo
Kowe malah lungo
Opo iki rasane
Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman

Ndx aka Terbaru 2020
hip hop dangdut terbaru 2020
Lirik konco musiman
Lirik lagu ndx konco musiman
Konco musiman ndx aka

#ndxaka #ndx #koncomusiman #ndxakaterbaru2020

Recent Search
    Situs Info
    Situs Pencarian memungkinkan pengguna untuk mengunduh lagu-lagu MP3 Dan Download Lagu Mp3 Yang Gratis Dan Lengkap, Unduh Lagu Gratis, Free Mp3 Downloads, Download Mp3, Download Music, Bursa Lagu,unduh download music mp3 android, download music mp3 android, download music mp3 android unduh gratis.
    Konten ini (lagu atau video) hanya untuk tujuan referensi dan Kami tidak mengklaim kepemilikan atas konten ini. Kami tidak mendukung atau mempromosikan pembajakan dengan cara apa pun.
    jika Anda menemukan konten ilegal silakan HUBUNGI KAMI kami akan menghapus sesegera mungkin.