Bursa Lagu Gratis

Pusat Download Lagu & Video Mp3 Mp4 Terlengkap

  1. Home
  2. Download
  3. NDX AKA -KONCO MUSIMAN (Lirik)

NDX AKA -KONCO MUSIMAN (Lirik)

NDX AKA -KONCO MUSIMAN (Lirik)

Uploader: migunani !

Size: 5.04 MB

Duration: 03:40

Date: 2020-04-25T15:58:35Z

ORIGINAL SONG :https://youtu.be/Bkgoqb7Hd5o

Lirik

Pas jaman kowe susah
Aku neng sandingmu
Pas jaman kowe mulyo
Kowe malah lungo
Opo iki rasane aku salah kekancan
duwe konco musiman

Susah seneng tak kancani
Tibo tangi tak tulungi
Mbiyen takone posisi
Sakiki kowe neng endi

Dumeh sugeh terus lungo
Lali karo konco konco
Aku ono pas rekoso
Kowe lungo pas wes mulyo

Rokok entek yo cupitan
Madang angkring yo kembulan
Pendak dino ngalor ngidul
Bingung goleke utangan

Sakiki uripmu penak
Lali karo konco cerak
Lagi sugeh anyaran
Polahmu uwes macak sengak

Neng ngarep macak apek
Neng mburi koyo kirek
Ramikir sedulure
Ramikir kekancane

Sakiki kowe nglungani
rugi aku le nulungi
Rugi aku le ngancani
Balesane koyo tai

Ibarate kowe kere sakiki wes munggah bale
Konco susah perjuangan sakiki di laleke

Kelingan ra pas atimu dilarani dadi cidro
Kowe sambat ro sopo nek udu konco2

Wes pedot tekan semene kekancane sedulure
Aku ora butuh konco model asu koyo kowe

#ndxaka#koncomusiman#pjr

Recent Search
    Situs Info
    Situs Pencarian memungkinkan pengguna untuk mengunduh lagu-lagu MP3 Dan Download Lagu Mp3 Yang Gratis Dan Lengkap, Unduh Lagu Gratis, Free Mp3 Downloads, Download Mp3, Download Music, Bursa Lagu,unduh download music mp3 android, download music mp3 android, download music mp3 android unduh gratis.
    Konten ini (lagu atau video) hanya untuk tujuan referensi dan Kami tidak mengklaim kepemilikan atas konten ini. Kami tidak mendukung atau mempromosikan pembajakan dengan cara apa pun.
    jika Anda menemukan konten ilegal silakan HUBUNGI KAMI kami akan menghapus sesegera mungkin.