Bursa Lagu Gratis

Pusat Download Lagu & Video Mp3 Mp4 Terlengkap

 1. Home
 2. Download
 3. Trio Chia-Fen - Klassieke jongerenhappening SLC 2012

Trio Chia-Fen - Klassieke jongerenhappening SLC 2012

Trio Chia-Fen - Klassieke jongerenhappening SLC 2012

Uploader: MDCMeigem

Size: 12.13 MB

Duration: 08:50

Date: 2012-09-29T16:11:41Z

Chia-Fen Wu:
Masterdiploma zang aan de Nationale Universiteit voor de Kunsten in Taipei, Taiwan
Postgraduaat aan het Royal College of Music in Londen
Laureaat Operastudio Vlaanderen
Kamermuziek aan het Orpheus Instituut (Gent)
Prijzen:
Arising Star Singer Award from World Chinese Singing Contest, 2001
Winnares Taipei Philharmonic Arising Star Festival, 2000
Eerste prijs in de First Prize of National Taiwan Music Competition in Vocal Singing, 1999
Gewerkt met:
Zeger Vandersteene, Elisabeth Robson, Renata Tang, Lorrine Nawa Jones & Bin-Yu Chen

Dirk Moelants:
studeerde musicologie aan de universiteit Gent, waar hij na het behalen van zijn licentiaatsdiploma als onderzoeker aan het IPEM ging werken. In 1995 kreeg hij een doctoraatsbeurs om te werken rond de waarneming van ritme en het gebruik hiervan in de hedendaagse muziek. Hij promoveerde tot doctor in de kunstwetenschappen in 2002 en werkte als doctor-assistent aan de Gentse universiteit waar hij onder andere muziektheorie en etnomusicologie doceerde. Naast deze studies studeerde hij viola da gamba bij Wieland Kuijken aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Daar behaalde hij in 2001 zijn masterdiploma.
Hij speelt geregeld met diverse ensemble als Olla Vogala, Zefiro Torna, Currende en het ensemble van Rafik El Maai. Hij trad op doorheen Europa en in Zuid-Korea, Japan, Taiwan en Marokko, waar hij samenwerkte met lokale muzikanten. Hij nam ook verschillende Cd's op, onder meer met Olla Vogala en met het Robotorkest van de stichting Logos.

Dimos de Beun:
Dimos studeerde klavecimbel bij Herman Stinders en Ewald Demeyere aan de conservatoria van Brussel en Antwerpen.
Sinds januari 2010 dirigeert hij Da Cantar, een Brugs koor dat zich voornamelijk richt op uitvoering van polyfone muziek uit de 16de eeuw. Hij is tevens vaste organist in de Protestantse kerk 't Keerske.
Hij stichtte tevens samen met Annelies Decock het ensemble "Arcus Coloratus", dat zich richt op het uitvoeren van barokmuziek.

Recent Search
  Situs Info
  Situs Pencarian memungkinkan pengguna untuk mengunduh lagu-lagu MP3 Dan Download Lagu Mp3 Yang Gratis Dan Lengkap, Unduh Lagu Gratis, Free Mp3 Downloads, Download Mp3, Download Music, Bursa Lagu,unduh download music mp3 android, download music mp3 android, download music mp3 android unduh gratis.
  Konten ini (lagu atau video) hanya untuk tujuan referensi dan Kami tidak mengklaim kepemilikan atas konten ini. Kami tidak mendukung atau mempromosikan pembajakan dengan cara apa pun.
  jika Anda menemukan konten ilegal silakan HUBUNGI KAMI kami akan menghapus sesegera mungkin.