Bursa Lagu Gratis

Pusat Download Lagu & Video Mp3 Mp4 Terlengkap

  1. Home
  2. Video
  3. Konco Musiman - NDX AKA (Music Video Lirik)

Konco Musiman - NDX AKA (Music Video Lirik)

Konco Musiman - NDX AKA (Music Video Lirik)

Uploader: Dimas Cahyo

Duration: 03:43

Date: 2020-04-26T15:11:05Z

NDX AKA - Konco Musiman (Music Video Lirik)
NDX AKA - Konco Musiman (Music Video Lirik)
NDX AKA - Konco Musiman (Music Video Lirik)

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Konco Musiman - NDX AKA

Intro : C F G Em Am A
Dm G C
.
C F
pas jaman kowe susah
G
aku ning sandingmu
Em
pas jaman kowe mulyo
Am
kowe malah lungo
A Dm
opo iki rasane
G
aku salah kekancan
C
nduwe konco musiman..
.
C
susah seneng tak kancani
F
tibo tangi tak tulungi
mbiyen takone posisi
G
saiki kowe ning ngendi
dumeh sugih terus lungo
C
lali karo konco konco
aku ono pas rekoso
Am
kowe lungo pas wis mulyo
rokok entek yo cupitan
Dm
madang angkring yo kembulan
pendak dino ngalor ngidul
G
bingung golekke utangan
saiki uripmu penak
C
lali karo konco cerak
lagi sugih anyaran
(Am)
polahmu uwis macak sengak..
.
Am G
ning ngarep macak apik
F C C-G/B
ning mburi koyo kirek
Am G
ra miker sedulure
F E
ra miker.. kekancane.. e e..

Reff :
C F
pas jaman kowe susah
G
aku ning sandingmu
C
pas jaman kowe mulyo
Am
kowe malah lungo
Dm
opo iki rasane
G
aku salah kekancan
C
nduwe konco musiman..
C
saiki kowe lungani
F
rugi aku le nulungi
rugi aku le ngancani
G
balesanmu koyo tai
ibarate kowe kere
C
saiki wis munggah bale
konco susah perjuangane
Am
saiki dilalekke
kelingan ra pas atimu
Dm
dilarani dadi cidro
kowe sambat ro sopo
G
nek udu karo konco-konco
wis pedhot tekan semene
C
kekancane sedulure
aku ora butuh konco
(Am)
model asu koyo kowe..
Am G
ning ngarep macak apik
F C C-G/B
ning mburi koyo kirek
Am G
ra mikir sedulure
F E
ra mikir.. kekancane.. e e..

Reff :
C F
pas jaman kowe susah
G
aku ning sandingmu
C
pas jaman kowe mulyo
Am
kowe malah lungo
Dm
opo iki rasane
G
aku salah kekancan
C
nduwe konco musiman...
C F
pas jaman kowe susah
G
aku ning sandingmu
C
pas jaman kowe mulyo
Am
kowe malah lungo
Dm
opo iki rasane
G
aku salah kekancan
C
nduwe konco musiman..

#ndx #ndxaka #koncomusiman

Recent Search
    Situs Info
    Situs Pencarian memungkinkan pengguna untuk mengunduh lagu-lagu MP3 Dan Download Lagu Mp3 Yang Gratis Dan Lengkap, Unduh Lagu Gratis, Free Mp3 Downloads, Download Mp3, Download Music, Bursa Lagu,unduh download music mp3 android, download music mp3 android, download music mp3 android unduh gratis.
    Konten ini (lagu atau video) hanya untuk tujuan referensi dan Kami tidak mengklaim kepemilikan atas konten ini. Kami tidak mendukung atau mempromosikan pembajakan dengan cara apa pun.
    jika Anda menemukan konten ilegal silakan HUBUNGI KAMI kami akan menghapus sesegera mungkin.