Bursa Lagu Gratis

Pusat Download Lagu & Video Mp3 Mp4 Terlengkap

  1. Home
  2. Video
  3. Sabar Ini Ujian – Nella Kharisma ft. RPH (non official video lirik) | PAHE KUOTA

Sabar Ini Ujian – Nella Kharisma ft. RPH (non official video lirik) | PAHE KUOTA

Sabar Ini Ujian – Nella Kharisma ft. RPH (non official video lirik) | PAHE KUOTA

Uploader: ngeLirik

Duration: 04:14

Date: 2018-09-08T04:00:01Z

Tonton terus Video Lirik Hemat Kuota
Suara Jernih, Lirik Terbaca Jelas,Visual Yang Menarik
50% Hemat Kuota untuk streaming di HP manapun
Jangan Sampai Kuota Kamu Jebol! :-)

🔔 Klik lonceng dan tunggu video menarik selanjutnya!
----------------------------------------------------------------------------

Lirik :

Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian

Aku ra ngerti sing dadi pikiranmu
Saben dino nglarani atiku
Kurang kepiye anggonku sing nresnani
Nanging sing tak tompo loro ati

Opo coba salahku nganti keloro loro
Opo pancen wis ono sing liyo
Opo kowe ra kelingan jaman lagi dadian
Susah seneng sing penting barengan

Sabar sabar model piye kabeh wis tak lakoni
Kowe isih podo wae koyo randuwe ati
Sabar kudu sabar jare iki ujian
Nanging nganti kapan aku wis ora tahan

Tresnoku wis tenanan malah mbok nggo dolanan
Opo ora kelingan jaman lagi pendekatan
Omonganmu cen lunyu gemlinding koyo banyu
Gawe luluh atiku sing terbuai rayuanmu

Saiki leda lede lali karo janjine
Lambemu mencla mencle ora keno dijagakke
Aku kurang kepiye kurang sabar apane
Sakkarepmu dewe

Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian

Aku ra ngerti sing dadi pikiranmu
Saben dino nglarani atiku

Esok awan bengi ratau sobo omah
Bali seminggu pisan malah nggowo masalah
Jarene pamite kerjo golek upo
Jebule baline nggowo wedokan liyo

Opo coba salahku nganti keloro loro
Opo pancen wis ono sing liyo

Dulu cinta-cintaan, juga kangen-kangenan
Sekarang kau berubah setelah kenal dia
Jarene janjine sehidup semati
Nyatane saiki kau ingkari janji

Sabar-sabar model piye kabeh wes tak lakoni
Koe isih podo wae, Koyo ra nduwe ati
Sabar kudu sabar, jare iki ujian
Nanging nganti kapan, Aku wes ora tahan

Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian

----------------------------------------------------------------------------

Artis : Nella Kharisma ft. RPH
Judul : Sabar Ini Ujian
Original song :
https://www.youtube.com/watch?v=5t17uxEdvdQ
----------------------------------------------------------------------------

Jangan Lupa Subscribe, Like dan Share Channel youtube ngeLirik

Facebook: @ngeLirikLagu
Instagram: ngeLirik

Recent Search
    Situs Info
    Situs Pencarian memungkinkan pengguna untuk mengunduh lagu-lagu MP3 Dan Download Lagu Mp3 Yang Gratis Dan Lengkap, Unduh Lagu Gratis, Free Mp3 Downloads, Download Mp3, Download Music, Bursa Lagu,unduh download music mp3 android, download music mp3 android, download music mp3 android unduh gratis.
    Konten ini (lagu atau video) hanya untuk tujuan referensi dan Kami tidak mengklaim kepemilikan atas konten ini. Kami tidak mendukung atau mempromosikan pembajakan dengan cara apa pun.
    jika Anda menemukan konten ilegal silakan HUBUNGI KAMI kami akan menghapus sesegera mungkin.