Bursa Lagu Gratis

Pusat Download Lagu & Video Mp3 Mp4 Terlengkap

  1. Home
  2. Video
  3. SUGENG DALU - DENNY CAKNAN(LIRIK) LIVE AKUSTIK COVER BY TRISUAKA FT NABILA

SUGENG DALU - DENNY CAKNAN(LIRIK) LIVE AKUSTIK COVER BY TRISUAKA FT NABILA

SUGENG DALU - DENNY CAKNAN(LIRIK) LIVE AKUSTIK COVER BY TRISUAKA FT NABILA

Uploader: Mulyana Kusuma

Duration: 04:55

Date: 2020-02-29T07:07:28Z

Lirik Sugeng Dalu - Denny caknan

Sugeng dalu, ati seng mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liyane
Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati sing wis pengen lali
Karo gedhe duwure balunganmu
Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjani
Udan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni
Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis…

Recent Search
    Situs Info
    Situs Pencarian memungkinkan pengguna untuk mengunduh lagu-lagu MP3 Dan Download Lagu Mp3 Yang Gratis Dan Lengkap, Unduh Lagu Gratis, Free Mp3 Downloads, Download Mp3, Download Music, Bursa Lagu,unduh download music mp3 android, download music mp3 android, download music mp3 android unduh gratis.
    Konten ini (lagu atau video) hanya untuk tujuan referensi dan Kami tidak mengklaim kepemilikan atas konten ini. Kami tidak mendukung atau mempromosikan pembajakan dengan cara apa pun.
    jika Anda menemukan konten ilegal silakan HUBUNGI KAMI kami akan menghapus sesegera mungkin.