Bursa Lagu Gratis

Pusat Download Lagu & Video Mp3 Mp4 Terlengkap

  1. Home
  2. Video
  3. TRESNO WARANGGONO - ERLANGGA FEAT. ANZU (COVER)

TRESNO WARANGGONO - ERLANGGA FEAT. ANZU (COVER)

TRESNO WARANGGONO - ERLANGGA FEAT. ANZU (COVER)

Uploader: BATS CHANNEL MUSIC

Duration: 05:11

Date: 2019-11-10T02:35:14Z

Tresno Waranggono cover versi oleh Erlangga Feat. Anzu..-

Judul : TRESNO WARANGGONO
Vocal : ERLANGGA FEAT. ANZU
Ciptaan : NUR BAYAN

Music Direct : Shouma Reggae
Arranger : Unggul Sasongko
Recording : BATS STUDIO

#BatsChannel
#TresnoWaranggono
#Erlangga

LIRIK :
Nelongso roso rasane tangis njroning atiku
Yen kelingan esem gemuyumu
Larasworo gending tresno gawe kangene atiku
Tansah eleng aku ro sliramu

Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu
Ning wes pastine aku duk jodohmu
Pancen roso kari Roso
Kudu lilo nggonmu nrimo
Lilakno aku nyanding prio lio

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Taklakoni Kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno Waranggono

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso orep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Taklakoni Kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno Waranggono

-------------------
Sayap kiri Bats Channel
Subscribe Bats Channel : http://bit.ly/SubsBatsChannel
Subscribe Bats Channel Music : https://bit.ly/SubsBatsMusik

Follow juga kami di instagram :
- Bats Channel https://www.instagram.com/bats_channel
BATS TEAM
- Bahar https://www.instagram.com/bahar_funk
- Rizal https://www.instagram.com/rizal_rifa
- Zainul https://www.instagram.com/zainul__arifin_

Copyright @20219
Bats Channel Production
#Tulungagung , ID 66281

Bats Channel Music's Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm

Recent Search
    Situs Info
    Situs Pencarian memungkinkan pengguna untuk mengunduh lagu-lagu MP3 Dan Download Lagu Mp3 Yang Gratis Dan Lengkap, Unduh Lagu Gratis, Free Mp3 Downloads, Download Mp3, Download Music, Bursa Lagu,unduh download music mp3 android, download music mp3 android, download music mp3 android unduh gratis.
    Konten ini (lagu atau video) hanya untuk tujuan referensi dan Kami tidak mengklaim kepemilikan atas konten ini. Kami tidak mendukung atau mempromosikan pembajakan dengan cara apa pun.
    jika Anda menemukan konten ilegal silakan HUBUNGI KAMI kami akan menghapus sesegera mungkin.